Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

lördag 18 april 2009

Loppis på Vaksala torg


Skulle upp i ottan kändes det som, för att åka till Uppsala och möta hundarnas uppfödare. Lilljycken ska på tävling i morrn och förhoppningsvis springa rumpan av dom andra! Efter avlämning på en deprimerande parkering (vad är det med stormarknader egentligen?) skulle syrran hoppa på tåget inne i stan.

Parkerade bredvid Vaksala torg där loppiskommersen dragit igång. Vi kunde inte låta bli. Det var kallt nåt så in i hel***e, till och med kallare än på bandymatch tyckte syrran. Och då är vi ändå från stålstan. Jag hittade inget scooterrelaterat bland dom välfyllda borden men desto bättre en supersnygg och inte minst sagt prisvärd vas signerad Hjördis Oldfors. Hon var konstnär vid Upsala-Ekeby under större delen av 1950-talet och vasen blir ett fint kompletment till de fat vi redan äger av henne.

Hit ska jag åka igen. På Vespa kanske, när det är varmare vindar.

Lyssna på: Mats Olin "Jag tror på sommaren" (1967)

Inga kommentarer: