Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

torsdag 20 oktober 2011

Surdegsbageriet Épi


Épi betyder ax på franska och Sveriges godaste surdegsbröd bakas på Kungsgatan i Gävle. Helt makalöst gott! Brödet gör dom på ekologiska råvaror med inspiration från den tyska och franska surdegstraditionen.

Lördagsfrukosten på Épi bageri & café får mig ofta att längta till helgerna. Vardagen förgylls av deras underbara levain och valnötsbröd som jag ofta plockar upp med Vespan på vägen hem från jobbet. Ibland slinker det ner en croissant också, något av det godaste jag vet!

Lyssna på: Kelis "Good Stuff" (Kaleidoscope, 1999)

Inga kommentarer: