Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

torsdag 25 juni 2009

Folkkonst


Just nu uppförs ett flertal nya konstverk på Öster i Gävle. När de boende fick rösta om vem de ville skulle smycka de nyrenoverade husen i deras stadsdel, gick övervägande antal röster till konstnären Rolfcarlwerner. Målningarna föreställer boende i området och innan sommaren är över finns fler att beskåda på de praktfulla väggarna!

Den första september håller jag och Bigge "Vespavandring med konstpaus", årets sista stadsvandring i Gävle. Alla som har en scooter och gillar att titta på konst är varmt välkomna att lyssna på Rolfcarlwerner m.fl. när de möter oss på plats och berättar om sina verk! Samling vid Gasklockorna tisdag 1 september kl 18.


Odey trivs på Öster och tycker de nya konstverken som växer fram har gjort området finare. Vi snackar en stund om konst, närheten till Gävle Strand, länsmuseet och arabiska översättningar, stans historia och årets stadsvandringar. En trevlig kille och en bra dag i Gävle!

Lyssna på: Människors berättelser

Inga kommentarer: