Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

lördag 8 maj 2010

Polaroidfika

Foto: Ulrika Dunker
Dimmigt som sjutton idag, ingen idé att ge sig ut. Tänkte vi. Och planerade för en heldag framför dumburken med ett gäng hyr-DVD:s. Det höll inte särskilt länge, vi kan inte göra ingenting.

En fika i Rute kändes för långt bort, så istället åkte vi till forna modset Margareta Hoas och hennes man Göran för att köpa nåt gott till kvällen från deras gårdsbutik Lilla Bjers. Men fler än vi hade fått samma briljanta idé, så nån KRAV-sparris eller bröd levererat från stenugnsbageriet blev det tyvärr inte denna gång.

Alltså hamnade vi i Rute på norra Gotland trots allt. Det var värt varenda mil. Deras makalösa smörgåsar med Gruyereost, en ljuvlig latte och mandelmums fångade Ulrika stilfullt på bild med världens roligaste app till iPhonen – ShakeIt! Man tar ett foto och skakar telefonen, så framkallas en polaroidbild! Rekommenderas för alla lättroade nostalgiker med förkärlek till ny teknik :-)

Lyssna på: Massive Attack "Polaroid Girl" (Danny The Dog, 2004)

Inga kommentarer: