Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

fredag 14 januari 2011

Planer för scooteråret


Lördag 4 juni fylls Stortorget i Gävle med italiensk mat, kultur och scootrar! Italienska föreningen ordnar en festlig vecka där vi bjudits in att delta och då ska Gävleborna få se på nyvaxade tvåhjulingar från 1950-talet fram till idag!

Många goda idéer om vart vi åker på årets onsdagsträffar och andra arrangemang har jag nu sammanställt i Gävle Scooters kalender. Det är ett digert program som inleds 23 april, Vespas 65-årsdag och några veckor senare, den 14:e maj är det dags för Mayday Gävle – scooterpremiären. Sen rullar det på ordentligt. Det kommer bli en kanonsäsong, kan jag lova.

Lyssna på: The Plan "Do Something" (The Plan, 2001)

1 kommentar:

Chrille sa...

Ser ju bra ut! Det som saknas är ju en Gymkhana... Men det är ni varmt välkomna att komma till gotland och köra i slutet av juli! Ett "inofficiellt" SM i år för att förhoppningsvis köra ett riktigt SM 2012. Ambitionen är lagtävling samt individuellt. Jag tänker mig att klubbarna får delta med hur många deltagare som helst men att de tre bästa tiderna räknas i lagtävlingen.