Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

söndag 8 januari 2012

Scootering på Gotland 2012


Nu har Chrille, Ronny och dom andra i Visby Vespa Club haft sin planering för 2012 och Gotlandssäsongen inleds 15 april traditionsenligt med vårrustning och årsmöte på Bilhuset. Sen rullar det på med träffar på Glassbaren i Visby hamn första torsdagen i varje sommarmånad, det blir klubbmästerskap i gymkhana, nyheten Visby Vespa Weekend som går till underbara Holmhällar, MC-kortege, Ladies Night och mycket mer!

Gänget på öjn har fått till ett riktigt schysst program för sina medlemmar och dessutom inbjuds alla klubbar i Sverige till en öppen tävling i gymkhana på Östergarnslandet med tillhörande pubkväll lördag 28 juli. Bra jobbat, det ser riktigt nice ut!

Lyssna på: Dinosaur Jr. "Plans" (Farm, 2009)

4 kommentarer:

stuhre sa...

Vi hoppas få se dig på många av träffarna, Micke!

Mikael Dunker sa...

Tack! Jag ska verkligen försöka komma!!!

Anonym sa...

Varför bor man inte på Gotland, i Göterborh eller Gävle?? Nä, själv bor man i Landskrona... Skånes rövhål där man är i princip ensam om sitt Scooterintresse.. suuuuuuuuuck
/ Christian

Mikael Dunker sa...

Tjena Christian! Låter minst sagt frustrerade – det är ju onekligen kul att ha folk omkring sig att åka med. Att köra själv jämt är inte samma sak. Du är hursomhelst väldigt välkommen upp till Gävle för att hänga lite med oss, ett gäng mer eller mindre unga gubbar ;-)