Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

onsdag 18 mars 2009

Ljusare tider för scooterister


Det brukar heta att man ska möta våren i Paris. Jag möter den helst på hemmaplan just nu. Gävle Scooters börjar formera sig, solen lockar fram oss ur skuggorna, försedda med solbrillor. I mailboxen dimper det ner intresseanmälningar för Mayday Gävle 2009. Det kanske roligaste mailet kommer från en medlem i Svenska Scooterklubben som bor i Kramfors. Kramfors! Det är 30 mil från Gävle. Tänk att liten idé om att åka scooter tillsammans kan få människor att betänka en sådan resa för att träffa liksinnade. Galet bra.

I den vanliga brevlådan dimper nya numret av Scooteristen ner. Eller upp! För Åsa har gjort ett jättefint jobb med layouten av alla spännande artiklar som utgör det nya numret, uppstyrt med känsla av Christina. Roligt att min reseskildring från Berlin fått ett uppslag och dessutom pryder omslaget! Ronnie rapporterar från årsmötet och trissar upp oss med Vespadidas, Isabella smyger ner i källaren och provsitter scootern och Calle ger oss perspektiv på livet. SSK lanserar ny logga. Plus en massa annan kul läsning. Om man är medlem. I Sveriges Snyggaste Klubb.

Lyssna på: The Beatles "Here Comes the Sun" (Abbey Road, 1969)

1 kommentar:

A+M sa...

Går det att ladda ned senaste numret som pdf? Skulle vara roligt att se Berlin-uppslaget. /Vesp-sis (hjälp mig med ett vespa-nickname!).