Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

torsdag 25 februari 2010

Bokreaktion


Lyxade till med en ledig dag mitt i veckan och gick med Ulrika på bokrean. Vi shoppade loss likt Shirley Worthington på Lambrettan i "1950s" från Getty Images, som jag fick för en ynka femtiolapp.

Bästa bokfyndet var nog annars fin-fina "Hasse & Tage: Svenska ord & Co - Saga & sanning" av Staffan Schöier & Stefan Wermelin. En sån där feelgood-bok, helt värdig herrarna Alfredsson och Danielsson, som man vill sitta och bläddra i om och om igen. Tage minns jag sa en gång i ett TV-program, att han inte var anhängare av någon särskild politisk åskådning. Han var bara humanist och cyklist! I den andan är jag scooterist.

Nöjda med våra bokinköp drack vi varsin god latte på Visby Choklad & Espressobar innan vi gick hem för att fika lite mer. Och strunta i alla måsten. Vilken ovanligt bra vanlig dag!

Lyssna på: The Books "Smells Like Content" (Lost And Safe, 2005)

1 kommentar:

Bi sa...

Härligt, och vilka fynd!