Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

måndag 1 november 2010

En god anledning att träffas


Jag var grymt sugen på att se Chrilles Lambretta Li150 innan jag flyttar hem nästa vecka. Lammyn är en av Chrilles två nyförvärv som just nu får sig en genomgång av Ronny. Lite smådetaljer saknas och finjusteringar ska göras. Ett bättre tillfälle att ta en sista scooterfika med gutarna – för den här gången – och betrakta underverket, finns knappast.


Chrille hade köpt med sig Gutebollens Världsarvskakor i chokladtryffel med rom, formade som det gamla apoteket jag skrev om nyligen. Vi gillar det!


En mycket nöjd Gottbergare som nu äger både PX, GS och Li!


Snygga sidokåpor med tidstypisk 50-talsdesign.


Styret, detalj.


Chrille har lyckats bra i årets tävlingar på sin Vespa PX – förstaplatsen i Visby Vespa Clubs orientering och delad tredjeplats i gymkhana-KM:et. På Scooterns dag i Stockholm satte en fot stopp för totalsegern i gymkhanan. När Lambrettan är färdigservad och Ronny är klar med sitt eget vinterprojekt, Vespa Elit, misstänker jag att vi får se upp för taggade gotlänningar säsongen 2011!

Gotland rustar för nya segrar, på nya maskiner. Dags att dra ihop Gävlegänget och lägga sig i träning. Nästa år ses vi igen, på en annan plats, för att tävla om de ädlaste medaljerna :-)

Lyssna på: The Jam "Start!" (Dig The New Breed, 1982)

2 kommentarer:

Ronnie sa...

Vansinnigt snygg scooter det där. Hälsa grattis från mig!

Chrille sa...

Tack för trevlig fika igår och ett förbannat roligt Vespaår Micke! Du har varit en fantastisk "katalysator" för oss andra och vi har fått se delar av av "öjn" vi inte visste fanns...
Tack Ronnie!