Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

onsdag 11 februari 2009

Sysysysysyyy

Idag gjorde jag slag i saken och sydde fast Svenska Scooterklubbens fina märke på sommarparkan. På vänster arm sitter sedan tidigare Modsmärket med Vespaloggan och i höjd med det har jag placerat SSK:s på höger arm.


Först en provnål för att hitta rätta stället och sedan – rikta in!


Det färdiga resultatet.
I bakgrunden syns en detalj från en graffitimålning av min vän Rolfcarlwerner. "Avställd" heter verket, passande när man är "Påställd" :-)

Lyssna på: Stevepops "Waiting for the Summer" (Ceilidh, 1993)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till klubben! Scooterklubben alltså. Kul att du tänker jobba med Scooteristen. Ryktet säger också att du tar över som Svenska Scooterklubbens kontaktperson för Gävleområdet. Najs!

Fniss...Stevepops... Bröderna Thorsén och Palle... Jag repade några gånger med Stevepops, för ungefär hundra år sedan, på BackBeatBolaget i Sandviken...dubbelfniss... Mycket bra band. Och sköna killar. Om du har kontakt med någon av dem så hälsa så gott! Från Maten & Tidtabellens trummis, punkfarbrorn och den ständige Vespisten/periodvise Lambrettisten.

Eder
Mr T, Gävle

Ronnie sa...

Snyggt. Tygmärken kan man (nästan) aldrig få för många.