Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

torsdag 5 november 2009

Hasselmusen


Vi träffades för att ta en fika efter jobbet, scooterpoolaren Hasselmusen och jag. Erik, som han egentligen heter, tar först en titt i Kafé Spegelns second-handbutik Cocobello där det finns en massa trevliga prylar att göra hemmet fint med.


I den gamla biljettkuren, som inrymmer det mesta av dom schyssta loppisprylarna, finns just nu tre coola hjälmar. Vurpollonet på bilden, en vit öppen av jetmodell och så kaféägare Magnus fina Davidahjälm som jag tror att han kanske ska sälja. Handgjord, brittisk kvalité. Dit och kolla!


Lite läsning till fikat! Några vältummade nummer av Scooteristen. Idag när den första snön börjat falla, eller ska vi kalla det nåt slags hagelblask, kändes det skönt att slå upp en sida om att göra iordning scootern inför våren. Hoppfullt!


Baristan fixar cappuccino och latte åt oss. Erik tog en Sopranos-style cannoli till kaffet och jag en chokladtryffel med grappasmak. Det är precis såhär man ska runda av en arbetsdag.

Lyssna på: Anakelly "November Rain" (Vintage Café - Lounge & Jazz Blends, 2007)

Inga kommentarer: