Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

söndag 13 december 2009

Scooteristen 69


En av dom absolut roligaste scooterhändelserna det här året var stadsvandringen med konsttema som vi genomförde tillsammans med konstnärer och kulturarbetare i Gävle. Jag har skrivit en artikel om arrangemanget i nyutkomna Scooteristen, men själv har jag inte hunnit läsa igenom tidningen ordentligt än. Det har varit otroligt mycket att fixa med inför vår flytt till Gotland.

Åsa Samuelsson har skämt bort oss med en otroligt fin klubbtidning, men ska nu jobba med andra roliga projekt och då har jag fått uppdraget att ta över stafettpinnen med layouten. Väldigt hedrande! Känns skitspännande och lite pirrigt på samma gång. Vår suveräna redaktör Christina kör ett nummer till, sedan väntar nya uppdrag även för henne. Känner du att redaktörsjobbet är något för dig, eller kan tipsa om någon som skulle passa för uppdraget? Kontakta Svenska Scooterklubben.

Lyssna på: Magazine "Sweetheart Contract" (Where The Power Is, 2003)

Inga kommentarer: