Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

lördag 5 mars 2011

Malmötown


Tillbaka i Malmö med en shoppingkarta i handen och ett gäng idéer i huvudet tog vi en sväng i stan – på jakt efter inspiration, fina saker och högst sannolikt ännu mer fika.


Alternativbio med stilig logga och scooterfilm på repertoaren.


Grym (förlåt!) latteart.


Skyltat vid Lilla Torg. Jag älskar drycken, men det blev varken restaurangbesök här eller på V.E.S.P.A (som Fredrik tipsat om) denna gång. Det finns med andra ord många goda anledningar att åka tillbaka.


Självklart hamnade vi här! Hela Davidshallsområdet vimlade av schyssta butiker och caféer. Vi fikade på ett ställe fullt med Star Wars-figurer och Ulrika fick tag på en riktigt snygg blus på Liebling.


Givetvis åkte en supersnygg skjorta ner i shoppingkassen tillsammans med ett par fina strumpor. Dom skickade med ett klistermärke också – det tackar vi för. Skjortan skulle svettas ner rejält några timmar senare på SSKs fest. Som jag lovat. Och som jag skulle hålla!

Lyssna på: The Cardigans "In The Afternoon" (Emmerdale, 1994)

Inga kommentarer: