Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

torsdag 17 mars 2011

Sparvens scooterspecialare


Magnus och AlexandraSparven har tagit fram en specialmeny med italienska godbitar för oss scooterister, som fått namnet "Sparvens Grand Scooter Combo" eller kort "Scooterspecialaren". Frågar man efter den serveras en smörgås med parmaskinka, valfri cappuccino eller latte och en chokladtryffel Tartufo Dolce till efterrätt.


Foto: Alexandra Ehnqvist
Jag, Mange och Bigge premiärprovar scooterspecialaren. Våren ligger i luften och grabbarnas scootrar i delar, berättar dom. Mange har rivit både Touringen och Primaveran – den gröna läckra – som jag inte sett i verkligheten än. Bigge har kommit igång rejält med både nytt projekt och bloggandet, vilket glädjer mig mycket! Bigge är oerhört entusiastisk över sin nya Vespa och berättar målande om hur den lackerats i Gevalia Mörkrost. Hur läcker som helst!

Vi må ha blivit slagna av Löfbergs Lila i hockeyn, men det är nya puckar i Gävle och på scooterscenen kommer vi glänsa långt bortom Brynäs gator. Vi ses. Snart!

Lyssna på: The Dodos "Paint The Rust" (Visiter, 2008)

2 kommentarer:

Björn. sa...

Ser ju riktigt gott ut det där! En fråga bara, från en som inte är i från Gävle, vad hände med Spegeln, ni scooterister verkar ha bytt "hak"?

Björn!

Mikael Dunker sa...

Tjena Björn!

Du har uppmärksammat helt rätt! scooteristen Magnus (ägde många år en Vespa Super Sport 180) som driver Sparven hade Kafé Spegeln tidigare. Ca 16 år ägde han det stället och drev det framgångsrikt. Men i december förra året lade Magnus ner den verksamheten för att istället satsa på Sparven tillsammans med flickvännen Alexandra.

Hej från Micke