Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

måndag 15 augusti 2011

Scooterkalenderns augustibild


Idag var jag tillbaka på jobbet igen efter semestern, utan skägg, det fick åka efter några veckors sparande. Båda sakerna kändes sköna, som hemma helt enkelt! Tillbaka på limpan, med doften av Rutes goda bröd och latte, färskt i minnet. Gotland hamnade således i bakgrunden och Vespan i förgrunden, precis som på Svenska Scooterklubbens kalender. Fotot tog jag vid min, Chrille och Ronnys favorittur på vägarna kring Fole och Hejnum förra sommaren. Tack vare Chrille pryder bilden augusti månad – snyggt och bjuda på att skicka in en kompis bild :-)

Lyssna på: 22-Pistepirkko "Sunny Days" (Lime Green DeLorean, 2011)

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Rent och snyggt. Man gillar! :)
Ska väl äntligen få ändan ur nu och gå med i SSK.

Chrille sa...

Det är en riktigt snygg bild Micke! Klart som tusan att den skulle med i kalendern! ;-)

Chrille sa...

Stenugnsbageriet i Rute är till salu! Vi får väl hoppas att någon köper det och bevarar och utvecklar det vidare. Kanske tar fram en "Vespalimpa"...? 3,8 MKR vill han ha för samtliga byggnader.

Mikael Dunker sa...

Det var som sjutton! Hoppas verkligen att någon trevlig människa tar över så att vi får fortsätta njuta av gott fika i Rute!