Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

måndag 31 augusti 2009

Konströj


I morrn gäller det! Årets sista stadsvandring i Gävle, även känd som Vespavandringen, som arrangeras av mig och Bigge från Gävle Scooters tillsammans med Kultur & Fritid, Gävle kommun. Start på Gasklockorna 18. Välkomna!


Golfrestaurangen gör reklam för Vespavandringen!


Bigge går loss med röjsågen så att alla deltagare i stadsvandringen kommer att kunna se Hans Tjörneryds konstverk vid Avan Limbus Art Museum. Hoppas vi ses i morrn! Du vill inte missa det här.

Lyssna på: Träd, gräs och stenar (Träd, gräs och stenar, 1970)

4 kommentarer:

KBT172 sa...

Det måste ni väl vara på snudd på unika med Vespavandringen? Det verkar onekligen trevligt, har det varit många gästande scootorister på samlingarna eller är det uteslutande Gävle Scooters som deltar?

Må väl.

Bigge sa...

Coola bilder Micke!
Du lyckas alltid få till bra bilder på mig och det är inte lätt ska jag säga. Snyggt perspektiv, man ser ju nästa ut som en riktig röjare! :-)

Mikael Dunker sa...

Hej Dan! Ja det kanske vi är?! Har inte funderat i dom banorna men det blev en jättelyckad vandring, kanske nåt man kan göra om med andra konstverk nån gång?

Gävle Scooters växer hela tiden, fler ansluter vilket är jättekul! Vid just Vespavandringen kom det en del nya scooterister som inte är med i GS, men verkade uppskatta arrangemanget och kommer säkerligen på någon fler träff framöver.

Ha det gott du också!
/ Micke

Mikael Dunker sa...

Tack Bigge, roligt att du säger det! Du tar bra bilder också, det har blivit många fina under året!