Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

söndag 25 oktober 2009

Minneskort


Jag har frågat min kompis Christer om inte han kommer ihåg vad stället i Milano hette och vart det låg, där vi köpte delar till våra Vespor nån gång runt tjugohundra. Ingen av oss hade nåt minne. Men så kom ett kort. Christer hade sparat och nu hittat ett visitkort från Centromoto Parpinelli och skickat det till mig. Kudos! Butiken finns kvar men verkar ha lämnat plåtvesporna bakom sig och kör nyare grejer, precis som jag.


Ivrig att hitta en bild på min gamla Vespa 50, innan den gick till en annan ägare förra sommaren, zappade jag runt bland mapparna i datorn. Kunde inte tänka mig att jag slängt bilderna. Till slut hittade jag fotot. Vespan såg finare ut på kortet än jag mindes den i verkligheten! Idag hade jag nog behållt den. Men jag har haft roligare med min LX 50, så det var nog inte dumt med ett byte ändå. Och man kan ju alltid skaffa en ny. Gammal.

Lyssna på: Jon Spencer Blues Explosion"Point of View" (Plastic Fang, 2002)

Inga kommentarer: