Vespamore, Vespablogg, Vespa, blogg, blog, Vespa LX, Vespa Sprint, Vespa Super Sport, Modern Vespa, scooter, scooterblogg, Mikael Micke Dunker, automatscooter, automatic scooter, automatvespa, automatic vespa, mods, Clarks, Gävle

onsdag 28 september 2011

Snart säsongsavslutning


På lördag är det Scooterns dag i Gävle och årets sista stora träff med Gävle Scooters! Vi kommer att samlas klockan 11.00 vid Rådhustorget och skulpturen Fnasket i plasket eller Gudinna vid hyperboreiskt hav som den egentligen heter. Kom och surra med oss när vi visar upp våra scootrar! Vi hänger där ungefär en timme, sen kör vi en stadssväng och landar en go’fika på Sparven. Självklart måste arrangemanget marknadsföras med en affisch! Så idag var jag förbi kaféet innan dom stängde, för att sätta upp min kreation och ta med varsin latte hem till mig och Ulrika.


Magnus gör latte på Passalacqua och frestar med ny hemgjord espressotryffel. Hoppas nu att vi får ihop ett hyffsat antal till helgens träff – en del tokar i gänget ryktas redan ha parkerat scootern för vintern och i vissa fall påbörjat mekandet inför tjugohundratolv. Det här måste jag styra upp, innan det går överstyr. Först ska vi runda av den här scootersäsongen – med däcksparkning, ljug och fika!

Lyssna på: Madonna "Who's That Girl" (Who's That Girl Soundtrack, 1987)

Inga kommentarer: